11 november 2010

Tur för kungen att sossarna finns

Fru Sahlin och toppsossarna har ställt sina platser i verkställande utskottet till förfogande. Hos sossarna är det nu "hela havet stormar". Östros har pekats ut som syndabock för valförlusten och den dåliga uppgörelsen med kommunistkamraterna och miljö-partiklarna,

Det ska bli intressant att följa den fortsatta processen hos sossarna. En som är glad är nog kungen och hans hov, för nu har kvällspressen fått något annat än kungens fruntimmersaffärer att skriva om.

PS den 12 november: Jag hade fel. Skrivandet om kungen fortsatte i dag. I Expressen talar hans älskarinna, den kända artisten, ut. Suck.

Enligt artikeln i Expressen så träffades artisten och kungen i en lägenhet på Strandvägen. Tänk, ryktet om detta hörde jag för flera år sedan, men jag slog bort det som trams och illvilligt förtal. Nu verkar det ju vara sant? Från samma källa, en person med insyn i kretsen kring hovet, har jag hört att drottningen har en manlig vän i Tyskland och att Carl Philip ska vara tvestjärt. Skitsnack eller inte, det får väl framtiden utvisa. Frågan är om man ska föra fram sånt här skvaller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...