16 oktober 2022

Många gnäller över regimskiftet

Vi kommer få en regering med stort inflytande från SD. Det har som väntat fått sossar, miljömuppar och andra på vänsterkanten att spy galla. Men även rader av intresseorganisationer att peka på eländet som drabbar svältande barn i u-länder därför att biståndet ändras och att miljön går snabbare åt fanders då vi får kärnkraft och minskad halt av biobränsle när vi tankar bilen.

Hade vänstern vunnit och lovat höjda skatter och bidrag och fler utländska analfabeter att försörja livet ut hade vi självklart fått höra liknande gnäll från SD & Co på den högra kanten. Organisationer på högerkanten hade också gnällt över minskat inflytande.

Så är det i Sverige. Där har de medborgare som har rösträtt och nyttjat den gjort sitt val. Det kallas demokrati och majoritetens val är det som gäller. 

Visst, den kan ha sina brister, demokratin. Men vad är alternativet?

2 kommentarer:

  1. Det kommer att bli tröttsamt att höra och läsa alla hatkommentarer från vänsterpolitiker och vänsterpress. Så var det inte förr. J.L.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blev tröttsamt att lyssna på kommunisten Dadgostar som i riksdan hela tiden tjatade om "slotts-" när hon pratade om Tidövtalet. Det gick säkert hem hos hennes röda vännner. Allt kommer att gå åt pipan och landet kommer att gå under och alla får det sämre. De övriga på vänstra sidan fyllde på. Men jag tycker lite synd om centerns väljare. Får se vad som händer när Annie lämnar. Rättning åt höger eller drunkna i vänsterträsket?

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...