14 december 2010

Veteraner på jullunch



Det är en tradition att RSV-Veteranerna käkar jullunch hos Timmermansorden på Eriksbergsgatan i Stockholm. Årets julbord avåts i dag av 84 veteraner. Inbjudna hedersgäster var bl.a. förre generaldirektören Lennart Nilsson och den nuvarande, Ingemar Hansson. Se bilden nedan.



General Hansson kunde förtälja att Skatteverket var på grön kvist igen, tack vare ett extra tillskott i kassan från regeringen och tack vare att regionerna och verksamhetsstöd plockat fram allt man gömt i lådorna. Han noterade också att Skatteverket låg på första plats i listan över mest omtyckta myndigheter i landet, en placering som han menade att veteranerna varit med om att ordna. Bygget av det positiva varumärket började redan på Lennart Nilssons tid och har tagit ett par-tre decennier.

Julbordet var inte så mångfasetterat men desto mer välsmakande. De veteraner som ville ha en snaps till sillen fick ta den på egen bekostnad, vilket det här gänget gjorde.



Nästa års veteranjulbord på Timmermansorden är redan bokat - till den 7 december 2011. Det gäller att vara ute i god tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...