2 oktober 2011

Bussade veteraner såg Hjalmar i Örebro


Hjalmar Berglund från Viby på Närkesslätten, dvs. underhållaren Peter Flack, fick besök av en busslast RSV-Veteraner den 1 oktober. Busslast förresten... det var bara en halv busslast. De hade åkt från Stockholm till Parkteatern i Örebro för att se Hjalmars Burleska Show. Vädret var egentligen för fint för att sitta inne, först på bussen, sedan på teatern.

Innan föreställningen avnjöts en lunchmiddag på teatern. Publiken var nog mest 65+ så veteranerna kände sig hemmastadda. Hjalmar och hans duktiga sångare och dansare underhöll i ca 2,5 timmar och lockade till både många applåder och skratt. Och Flacken levererade bl.a. parodier på Juholt och Leif G W Persson. Tempot var högt hela tiden.

Peter Flack brukar som urnärkingen Hjalmar alltid komma med några oförglömliga fraser. Förra årets föreställning bjöd på denna: "Örrrebrrro.... det är känt för sex och kor...Nää, jag menar KEX och SKOR!" I årets föreställning kom den här repliken (ungefärligt återgiven): "Han ser ut som en bag-in-box... och med en liten kran inunder!".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...