23 juni 2010

Om ett år har vi en arvprins(essa)

Kronprinsessan och prinsen är på bröllopssemester i Söderhavet - allt enligt kvällspressen. Jag skulle tro att paret inom ett år har en kronarvinge i en vagga på Haga slott. Blir det en gosse/arvprins så tror jag han kommer att heta Oscar, Johan, Karl eller Erik. Blir det en flicka så har jag inga säkra namn att komma med. Vad tror du?

3 kommentarer:

  1. Sophia, Margareta, Kristina eller kanske Renate?

    SvaraRadera
  2. Jag vet att det finns vadslagningsfirmor som där man kan satsa pengar på vad nästa kronprinsessa/prins kommer att får för namn. Jag vet också att om man satsade på namn som Tindra, Engla, Kevin mm fick man många gånger pengarna tillbaka..

    Oscar tror jag är ett hett alternativ om det blir en pöjk! Kanske en liten Filippa eller Lovisa, alternativt Elisabeth på ett flickebarn? några namn som kanske är aktuella..

    Här är en artikel i den välkända tidningen om eventuella namn:

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6370524.ab

    SvaraRadera
  3. Hej !
    Tror inte att Erik är aktuellt för en tronarvinge. Erik XV påminner om Erik XIV som ju inte har så gott rykte. Johan IV - nja något mer tänkbart. Oscar, Karl och Gustav, särskilt Gustav, är mer troligt. Om det blir en sessa så tror jag namnet blir Christina. Margareta kan också vara tänkbart - i båda fallen med II efter om personen skulle bli regent. Mer troligt är väl att monarkin är avskaffad så att någon född 2011 inte blir kung-drottning. Men ho vet ! Glad midsoommar Björn !
    Leif L

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...