4 februari 2017

Hur länge sitter han kvar?

Det spekuleras en hel del om den narcissistiske amerikanske presidenten. Hur länge får han hålla på? Hur psykiskt sjuk är han? När kommer republikanerna i kongressen att tröttna på hans utspel och lögner?

Donald J. Trump. Jag säger då det. Hur länge sitter han kvar? Anitra Steens gubbe Göran P. har spått att kongressen kommer att avsätta honom - och jag tror det också.

Om Trumpen inte avsätts så kommer han nog att tröttna på allt motstånd han kommer att möta och återgår till sina fastighetsaffärer m.m. Det var nog inte så roligt att vara president. Eller också kanske han får en hjärtattack och ramlar av pinn under sitt twittrande.

Jag tror däremot inte att han kommer att utsättas för ett attentat. IS och de andra militanta muslimska mördarbanden jublar säkert över Trump. Han bidrar bara till att stärka dem och förse dem med mer lärjungar och anhängare världen över. Extremhögern i USA gillar honom så därifrån har han inget att fruklta.

Psykiatriker i USA har sagt att han är psykiskt sjuk. Även Obamas utrikesminister John Kerry har klassat Trump som inte riktigt frisk däruppe. Kanske har de rätt. Många bokstäver har han i alla fall. Både stora och små. Och siffror.

Sen tror jag att Donald blir osams med Valdemar P. De är båda två egotrippade alfahannar som måste visa vem som är störst och starkast.

Men innan Donald försvinner hinner han ställa till mycket elände. Suck.

Tillägg den 17 februari 2017: Läste nyss att en f.d. republikansk domare i Ohio Mark P. Painter - som alltid stött republikanska presidenter men nu fått nog av Trump - uppmanat kongressen att ställa honom inför riksrätt för att få honom avsatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...