11 november 2022

Ä "loosern" Trump på väg ut ?

Den förre USA-presidenten Donald Trump är inte känd för att vara en läsande person. Men den enda tidning han läser är New York Post för att den alltid stöttat honom. Efter mellanårsvalet till kongressen framställer tidningen honom som en förlorare ("looser"). Det har fått den narcissistiske psykopaten Trump att bli rasande.

Anledningen att tidningen tagit sin hand från honom är att flera av de kandidater som var trumpister förlorade. De skyller sin förlust på Trump.

Guvernören Ron De Santis i Florida, som varit en trumpist och vann stort har antytt att han tänker ställa upp som presidentkandidat 2024, vilket även Trump har gjort. 

Det har fått Trump att vräka okvädingsord över De Santis, den tidigare lydige följaren. Även andra tongivande republikaner har vågat rikta kritik mot Trump

Det här känns bra. Om De Santis får de "normala" republikanerna med sig och om Trump bildar ett eget parti så kan kanske demokraterna vinna 2024, oavsett om Biden eller nån yngre förmåga blir deras slutliga kandidat.

Även Trumps vicepresident Mike Pence har uttalat sig kritisk mot sin förre chef Donald. En del tror att han kanske ställer upp som en av kandidaterna för republikanerna inför presidentvalet om två år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...